Ρεν – Βιγιαρεάλ: πιθανές ενδεκάδες (14/12) – Europa League

Ρεν – Βιγιαρεάλ preview

Η Σταντ Ρεννέ πηγαίνει σε αυτό το ευρωπαϊκό παιχνίδι έχοντας υποστεί… Δύο διαδοχικές ήττες στη Ligue 1 και ένα σερί κακών αποτελεσμάτων, με μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της.

Στα πρόσφατα γεγονότα, η Olympique de Marseille και Μονακό αντίστοιχα νίκησαν την ομάδα του Ζυλιέν Στεφάν με 2-0 την 14η αγωνιστική και 1-2 την 15η αγωνιστική. Αυτές οι ήττες υποβίβασαν την ομάδα της Βρετάνης στην δέκατη τρίτη θέση στη Ligue 1, τρεις βαθμούς από τον υποβιβασμό.

Στην Ευρώπη, ωστόσο, ο σύλλογος είναι πρώτος στον όμιλο F με 12 βαθμούς, δύο περισσότερους από τη δεύτερη Βιγιαρεάλ. Μια νίκη ή μια ισοπαλία στο παιχνίδι της Πέμπτης θα ήταν αρκετή για να εξασφαλίσει τη θέση της στη ζώνη του υποβιβασμού. κορυφή.

Από την πλευρά της, η Βιγιαρεάλ δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για αυτό το ματς. Παρά την ισοπαλία και τις δύο διαδοχικές νίκες μετά από την άφιξη του Μαρθελίνο στον πάγκοη ομάδα επέστρεψε στα παλιά της μονοπάτια: Η Βιγιαρεάλ συμπλήρωσε πλέον τρία παιχνίδια χωρίς νίκη.

Στην τελευταία τους συνάντηση, η Ρεάλ Σοσιεδάδ κέρδισε την Καστελόν με 0-3 στο La Cerámica. Οι Mikel Merino, Martín Zubimendi και Take Kubo πέτυχαν όλα τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. μέσα σε μόλις 10 λεπτά, αφήνοντας τους γηπεδούχους χωρίς λύση.

Αυτό το αποτέλεσμα βάζει τα κίτρινα μπουφάν σε στο μέσο του πίνακα με 16 βαθμούς. Ωστόσο, στο Europa League, είναι δεύτερη στον όμιλο F με 10 βαθμούς, δύο βαθμούς πίσω από τη Ρεν. Επομένως, θα πρέπει να κερδίσει στο Roazhon Park για να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου της. Διαφορετικά, θα πρέπει να παίξουν στον γύρο των πλέι οφ. εναντίον μιας από τις οκτώ ομάδες που τερματίζουν τρίτες στους αντίστοιχους ομίλους του Champions League.

Πάντως, τα προγνωστικά για τον αγώνα αυτό δείχνουν νίκη της Ρεν.

Ρεν Βιγιαρεάλ παιχνίδιαRennes Villarreal Συνθέσεις

Πιθανές ενδεκάδες για το Ρεν – Βιγιαρεάλ

Ο Ζουλιέν Στεφάν παίζει με 3-4-3.

Πλήρη μέλη : Steve Mandanda- Jeanuël Belocian, Arthur Theate, Warmed Omari- Adrien Truffert, Baptiste Santamaria, Enzo Le Fée, Benjamin Bourigeaud- Ludovic Blas, Arnaud Kalimuendo και Amine Gouiri.

Τραυματίες παίκτες κανένας

Suspended κανένας.

Ο Adolf Hüttler δημιουργεί ένα 4-4-2.

Κάτοχοι Filip Jörgensen, Alfonso Pedraza, Jorge Cuenca, Raúl Albiol, Juan Foyth, Dani Parejo, Étienne Capoue, Adrià Altimira, Álex Baena, José Luis Morales και Gerard Moreno.

Πέντε παίκτες απουσιάζουν λόγω τραυματισμού Breel Embolo, Caio Henrique, Eliesse Ben Seghir, Eliot Matazo και Myron Boadu.

Αναστολή κανένας.

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη διάσκεψη του Europa League :