Ατλέτικο Μαδρίτης – Λάτσιο: Πιθανές ενδεκάδες (13/12) – Champions League

Προγνωστικό Ατλέτικο Μαδρίτης – Λάτσιο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Λάτσιο στην αναμέτρηση του Champions League στην τρίτη θέση της ισπανικής Liga. Οι Los Colchoneros έχουν 34 βαθμούς, όσους και η Μπαρτσελόνα, μετά από 11 νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Εν τω μεταξύ, στο Champions League, οι Los Rojiblancos είναι πρώτοι στον όμιλο Ε με 11 βαθμούς από τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Αν και έχουν ήδη προκριθεί στον επόμενο γύρο, έχουν θέλουν να περάσουν ως επικεφαλής του ομίλου.

Η Ατλέτι νίκησε τη Φέγενορντ με 1-3 την τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα χρειάζονται και τους τρεις βαθμούς για να πετύχουν τον στόχο τους.

Σε αντίθεση με τους Ισπανούς, η Λάτσιο έχει βρίσκεται στη δέκατη θέση της Serie A με 21 βαθμούς, την ίδια βαθμολογία με τη Μόντσα. Οι “αετοί” δεν διανύουν καλή περίοδο φόρμας, όπως δείχνει ο απολογισμός τους στο τοπικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι μετράει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Λάτσιο κατάφερε να κάνει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Η Blanquiceleste κέρδισε τη Σέλτικ με 2-0 την παραμονή αυτού του αγώνα. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι πρέπει να κερδίσουν αν θέλουν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση στον Ε’ όμιλο από την Ατλέτι.

Για την περίσταση, Οι Rojiblancos είναι φαβορί για τη νίκη απέναντι στη Λάτσιο.

Ατλέτικο Μαδρίτης ΛάτσιοΑτλέτικο Μαδρίτης Λάτσιο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Λάτσιο

Οι Los Colchoneros θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο με σχηματισμό 5-3-2. Η αρχική 11άδα θα αποτελείται από τους Jan Oblak, Rodrigo Riquelme, Mario Hermoso, José María Giménez, Axel Witsel και Nahuel Molina, Rodrigo De Paul, Koke Resurrección, Marcos Llorente, Antoine Griezmann και Álvaro Morata.

Thomas Lemar (ρήξη αχίλλειου τένοντα), Vitolo (τραυματισμός στο γόνατο) και Pablo Barrios (τραυματισμός στον μηνίσκο) έχουν αποκλειστεί από αυτή την αγωνιστική. Η Ατλέτι, από την άλλη πλευρά, δεν έχει κανέναν ποδοσφαιριστή που να έχει προειδοποιηθεί για τον αγώνα με τη Λάτσιο.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι φέρεται να επιλέγει σχηματισμό 4-3-3.

Το αρχικό σχήμα θα αποτελείται από τους: Ιβάν Προβέντελ, Ελσίντ Χισάι, Μάριο Γκίλα, Νικολό Καζάλε, Μανουέλ Λαζάρι, Λουίς Αλμπέρτο, Ντανίλο Κατάλντι, Ματέο Γκουεντούζι, Ματία Ζακάνι, Τσίρο Ιμόμπιλε και Φελίπε Άντερσον.

Οι Blanquicelestes δεν θα μπορούν να υπολογίζουν σε κανέναν από αυτούς. Alessio Romagnoli λόγω τραυματισμού στη γάμπα, ούτε με Gustav Isaksen είναι εκτός με τραυματισμό στον μηρό. Επιπλέον, οι ακόλουθοι παίκτες είναι αμφίβολοι: Patric Gabarrón λόγω σωματικών και ψυχολογικών Adam Marušić λόγω τραυματισμού στο μάτι. Όσον αφορά την αποβολή με προειδοποίηση, Nicolò Rovella θα χάσει το σημερινό παιχνίδι λόγω συσσώρευσης κίτρινων καρτών.

Τελευταία νέα της ομάδας

Νέα για το Champions League :