Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν Μονάχου: Πώς τα πάνε οι Βαυαροί;

Στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής του Champions League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το Μπάγερν Μονάχου. Αυτό το παιχνίδι είναι κρίσιμο για τους γηπεδούχους αν θέλουν να να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Όμως δεν θα είναι όλα ρόδινα, καθώς οι Βαυαροί δεν θα είναι εδώ για να αναπληρώσουν τα νούμερα και αυτή είναι η φόρμα των φιλοξενούμενων.

Μπάγερν Μονάχου παρόντες

Εάν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πίστευε ότι είχε πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο, η Μπάγερν Μονάχου δεν θα της επιτρέψει να τερματίσει τη θετική της πορεία στο Champions League. Επιπλέον, οι Βαυαροί υπέστησαν βαριά ήττα στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, οπότε πρέπει να νικήσει τη Γιουνάιτεντ για να αναπτερώσει το ηθικό της.

Η ομάδα του Μονάχου έχει εξασφαλίσει μια θέση στον επόμενο γύρο της πιο διάσημης ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αφού τερμάτισε στην κορυφή του Α’ ομίλου. Ωστόσο, μια νίκη θα τους εξασφαλίσει ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. οι οποίοι δεν έχουν χάσει ούτε έναν αγώνα σε αυτή τη φάση του ομίλου.

Προς το παρόν, η Ρεάλ ΜαδρίτηςΗ Ρεάλ Σοσιεδάδ, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι, μαζί με την Μπάγερν, είναι οι μοναδικοί πρωτοπόροι του ομίλου. δεν έχουν υποστεί ήττα. Γι’ αυτό και οι παίκτες του Τόμας Τούχελ θέλουν να αποφύγουν τις εκπλήξεις και να εξασφαλίσουν άλλη μια νίκη για να πετύχουν τον στόχο τους.

Οι Βαυαροί θα επιδιώξουν επίσης να διευρύνουν την υπεροχή τους απέναντι στους Κόκκινους Διαβόλους. Η Γιουνάιτεντ κέρδισε τους Γερμανούς για τοοτελευταία φορά ήταν το 2010.

Από την πλευρά της, η Μπάγερν Μονάχου, η οποία μοιράζεται έναν όμιλο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Κοπεγχάγη και τη Γαλατασαράι, θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί αυτή την αγωνιστική για να βελτιώσει τον αριθμό των τερμάτων της στη διοργάνωση. Η ομάδα του Μονάχου σημείωσε 11 γκολ και δέχθηκε έξι στις πέντε προηγούμενες αγωνιστικές.

Στατιστικά στοιχεία του Champions League της Βαυαρίας

Οι Βαυαροί γίγαντες πέτυχαν 11 γκολ στους πέντε αγώνες που έδωσαν στο τουρνουά. Οι Γερμανοί είχαν 57 σουτ στον στόχο και 11 οφσάιντ.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Τόμας Τούχελ κέρδισε 33 κόρνερ, ανέκτησε την μπάλα 306 φορές και έκανε 59 απομακρύνσεις. Οι Βαυαροί ολοκλήρωσαν επίσης 2.518 πάσες με ποσοστό ακρίβειας 87,22%, έδωσαν 51 καθοριστικές πάσες και έλεγξαν το 58% της κατοχής της μπάλας.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει εκτελέσει ένα πέναλτι υπέρ και ένα κατά στα πέντε παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν 47 φάουλ και υπέπεσαν σε 24 φάουλ, αλλά μόνο σε επτά κίτρινες κάρτες.

Γιουνάιτεντ – Μπάγερν: Τα πέντε τελευταία παιχνίδια των Βαυαρών

  • Μπάγερν Μονάχου 2 – 1 Galatasaray (08/11/2023).
  • Μπάγερν Μονάχου 4 – 2 Heidenheim (11/11/2023).
  • Κολωνία 0 – 1 Μπάγερν Μονάχου (24/11/2023).
  • Μπάγερν Μονάχου 0 – 0 Κοπεγχάγη (29/11/2023).
  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης 5 – 1 Μπάγερν Μονάχου (09/12/2023).

Όλα τα τελευταία νέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ