Πού θα παρακολουθήσετε το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν Μονάχου;

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το Bayern συναντώνται σε μια αποφασιστική αναμέτρηση. Αυτός ο αγώνας αποτελεί προοίμιο της 6ης αγωνιστικής του Champions League. Βρείτε όλα τα κανάλια στα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτόν τον αγώνα εδώ.

Κόκκινοι Διάβολοι – Βαυαροί προεπισκόπηση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φτάνει με την υποχρέωση να να πάρει τρεις βαθμούς στην πιο διάσημη διοργάνωση της Ευρώπης. Ωστόσο, οι Άγγλοι γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο, καθώς οι Βαυαροί δεν θα τους κάνουν το χατίρι.

Επιπλέον, οι “κόκκινοι διάβολοι” θα πρέπει να καλύψουν καλύτερα τα μετόπισθεν τους, καθώς οι Βαυαροί δεν έχουν σκοπό να επιτρέψουν στους εαυτούς τους να ξεφύγουν. Χάρι Κέιν δεν φείδεται προσπαθειών στο πρώτο μισό της σεζόν. Γι’ αυτό και ο Έρικ τεν Χαγκ είναι σίγουρος ότι τα βαριά χαρτιά της ομάδας του θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα κερδίσουν.

Ο σύλλογος του Μάντσεστερ έχει να κερδίσει την Μπάγερν από το 2010. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να μπει ένα τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί. Με νίκη, οι γηπεδούχοι μπορούν να προκριθούν στον επόμενο γύρο, εφόσον η Κοπεγχάγη και η Γαλατασαράι έρθουν ισόπαλες.

Η Μπάγερν Μονάχου, εν τω μεταξύ, δεν έχει καμία πίεση για την πρόκριση, καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση της. Ωστόσο, οι Βαυαροί γίγαντες επιθυμούν να βελτιώσουν τη φόρμα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα εκμεταλλευτούν στο έπακρο αυτή την ευκαιρία.

Όπως και η Γιουνάιτεντ, οι Γερμανοί θα πρέπει να δώσουν προσοχή στη λεπτομέρεια, καθώς το παραμικρό λάθος μπορεί να τους κοστίσει ακριβά. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ νίκησε 4×3 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων και αυτό το ματς δεν πρέπει να αποτελέσει εξαίρεση.

Η ομάδα του Μονάχου θα πρέπει να προσέξει Bruno Fernandes. Οι Βαυαροί θα θελήσουν να επιβάλλουν το παιχνίδι τους και να επεκτείνουν την υπεροχή τους έναντι της Γιουνάιτεντ, οπότε αναμένεται μια μονομαχία υψηλής έντασης. Οι Βαυαροί γίγαντες αναμένεται να πάρουν και τους τρεις βαθμούς από την αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν Μονάχου.

Πού μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν Μονάχου

  • Νότια Αμερική: Star +.
  • Κεντρική Αμερική: ESPN.
  • Κολομβία, Εκουαδόρ, Αργεντινή, Ουρουγουάη και Χιλή: Star +.
  • ΒραζιλίαSBT, TNT.
  • ΙσπανίαMovistar TV, Movistar+ και Telefonica.
  • Ηνωμένες ΠολιτείεςCBS, TUDN, Fubo TV, Paramount+ και Vix+.
  • ΒενεζουέλαLa Tele Tuya.
  • ΜεξικόTNT και Vix+.
  • Παραγουάη, Περού, Νικαράγουα, Γουατεμάλα, Δομινικανή Δημοκρατία και Βολιβία: Televideo.
  • ΠαναμάςTV Max, RPC.

Όλα τα τελευταία νέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ