Σάλτσμπουργκ – Μπενφίκα: δωρεάν πρόβλεψη (12/12) – Champions League

3 Σάλτσμπουργκ – Μπενφίκα προγνωστικά

Διπλή ευκαιρία για το Σάλτσμπουργκ

Η ομάδα του Γκέρχαρντ Στρούμπερ είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Είναι σε ένα σερίμία ήττα στα τελευταία εννέα παιχνίδια της. Επιπλέον, η Red Bulls έχουν ήδη κερδίσει την Μπενφίκα 2-0 εκτός έδρας. Επομένως, είναι πολύ πιθανό οι γηπεδούχοι να πάρουν έναν βαθμό από αυτό το τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι Αυστριακοί βρίσκονται στην 3η θέση του ομίλου D με μόλις τέσσερις βαθμούς από τους 15 δυνατούς. Η Σάλτσμπουργκ έχει ήδη αποκλειστεί μαθηματικά από την ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς υπολείπεται επτά βαθμούς. πίσω από την Ίντερ Μίλαν και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με μόλις έναν αγώνα να απομένει. Οι Red Bulls, από την άλλη πλευρά, έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει μια θέση στο Europa League.

Η Μπενφίκα, εν τω μεταξύ, ήταν πολύ απογοητευτική φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πορτογαλικός σύλλογος βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα με μόλις έναν βαθμό από την ισοπαλία 3-3 με τη Λα Γκραν Κουλέμπρα την τελευταία αγωνιστική. Επιπλέον, έχει κερδίσει μόλις δύο από τους έξι τελευταίους αγώνες της.

Η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ, που έχει ήδη βγει εκτός διεκδίκησης μιας θέσης στους 16, θα ελπίζει σε μια θέση στην οκτάδα. θα επιδιώξει να προκριθεί στο Europa League. Ωστόσο, το εγχείρημα μοιάζει σχεδόν ακατόρθωτο για τους “κόκκινους”, καθώς για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κερδίσουν και να πετύχουν πέντε ή περισσότερα γκολ απέναντι στη Σάλτσμπουργκ.

Η Σάλτσμπουργκ δεν έχει συνηθίσει να σκοράρει πολλά γκολ στο Champions League. Η ομάδα του Γκέρχαρντ Στρούμπερ δεν σκοράρει σχεδόν καθόλου. τρία γκολ σε πέντε αγώνες έπαιξε. Ωστόσο, οι Red Bulls έχουν πετύχει 12 γκολ στους τελευταίους 10 αγώνες τους. Η Μπενφίκα, από την άλλη πλευρά, έχει πετύχει τέσσερα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν και έχει βελτιώσει τις επιθετικές της επιδόσεις πρόσφατα, καταγράφοντας 14 γκολ στα τελευταία 10 παιχνίδια της.

Αν και καμία από τις δύο ομάδες δεν φημίζεται για τα πολλά γκολ, είναι πολύ πιθανό αυτή τη φορά να επιδιώξουν να κάνουν μεγαλύτερη ζημιά από ό,τι συνήθως, επειδή είναι το τελευταίο παιχνίδι και παίζουν για μια θέση στο Europa League.

Έτσι, δεν θα ήταν έκπληξη να δούμε 3 ή περισσότερα γκολ σε αυτό το παιχνίδι μεταξύ της Λισαβόνας και της Σάλτσμπουργκ.

Και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν

Η Σάλτσμπουργκ δεν ήταν πολύ σταθερή αμυντικά σε αυτή τη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας δεχθεί πέντε γκολ σε πέντε παιχνίδια. Με άλλα λόγια, οι Red Bulls δέχονται κατά μέσο όρο ένα γκολ ανά παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ρεντ Μπουλς δυσκολεύονται να μην δεχθούν γκολ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς έχουν κρατήσει καθαρό το φύλλο αγώνα τους μόνο σε σε μόλις δύο περιπτώσεις.

Δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες έχουν πολλά προβλήματα στον αμυντικό τομέα, δεν είναι δύσκολο να προβλέψουμε ότι η Μπενφίκα και η Σάλτσμπουργκ θα κάνουν μετατροπή σε αυτό το τελικό παιχνίδι.

Προβλέψεις Σάλτσμπουργκ Μπενφίκα

Καλύτερες προβλέψεις για Σάλτσμπουργκ – Μπενφίκα

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Σάλτσμπουργκ – Μπενφίκα Ιστορία

Μπενφίκα 0-2 Σάλτσμπουργκ (20.09.23)

Τελευταία νέα από τις ομάδες

Νέα για το Champions League :