Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν Μονάχου: η φόρμα των Κόκκινων Διαβόλων

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: τρέχουσα κατάσταση

Η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ δεν περνάει εύκολα το τελευταίο διάστημα, αλλά έχει ακόμα την ευκαιρία να κάνει το θαύμα της. Οι γηπεδούχοι μπορούν να προκριθούν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, εφόσον κερδίσουν την Μπάγερν και ότι η Κοπεγχάγη φέρει ισοπαλία με τη Γαλατασαράι.

Ο σύλλογος του Μάντσεστερ καταλαμβάνει την τελευταία θέση στον όμιλο που μοιράζεται με την Μπάγερν ΜονάχουΚοπεγχάγη και Γαλατασαράι, μετά από μία μόλις νίκη σε έναν αγώνα, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Η Γιουνάιτεντ γνωρίζει ότι δεν θα αντιμετωπίσει συνηθισμένους αντιπάλους, καθώς οι Γερμανοί δεν έχουν χάσει ούτε ένα παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επιπλέον, οι “κόκκινοι διάβολοι” κέρδισαν τους Βαυαρούς για τελευταία φορά το 2010, γεγονός που αποτελεί έναν ακόμη λόγο για να πάνε οι Άγγλοι να ψάξουν τη νίκη.

Από την πλευρά του, ο Τεν Χαγκ είναι πεπεισμένος ότι οι παίκτες του δεν θα υποχωρήσουν και θα επιβάλλουν το παιχνίδι τους. Ο σύλλογος του Μάντσεστερ θα ανταγωνιστεί τότε την Κοπεγχάγη και τη Γαλατασαράι για τη δεύτερη θέση του Α’ ομίλου.

Μάντσεστερ Η Γιουνάιτεντ χάνει με 4-3 από την Μπάγερν Μονάχου στην πρώτη αγωνιστική της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων της Ευρώπης. Οι “κόκκινοι διάβολοι” πρέπει τώρα να παλέψουν και να πάρουν έναν βαθμό σε αυτό το ματς της Γιουνάιτεντ με την Μπάγερν.

Στατιστικά στοιχεία των Red Devils για το Champions League

Οι άνδρες τουErik ten Hag έχουν μετατραπεί 12 γκολ και δέχτηκαν 14 στους πέντε αγώνες τους για το Champions League. Η αγγλική ομάδα έκανε 52 σουτ προς την εστία και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση σε τρεις περιπτώσεις.

Η Γιουνάιτεντ κέρδισε επίσης 23 κόρνερ, 81 σουτ στο στόχο και ένα πέναλτι, αλλά δέχθηκε τέσσερα πέναλτι. Ο σύλλογος του Μάντσεστερ ολοκλήρωσε επίσης 269 ανατροπές και 1.764 πάσες, δίνοντάς του αποτελεσματικότητα 81,4%.

Από την άλλη πλευρά, οι Κόκκινοι Διάβολοι καθάρισαν την μπάλα 85 φορές και είχαν 47% κατοχή. Όσον αφορά τα φάουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχθηκε 48 και υπέπεσε σε 30, αλλά δέχθηκε μόνο εννέα κίτρινες κάρτες, μία διπλή κίτρινη και μία κόκκινη.

Γιουνάιτεντ – Μπάγερν: Οι 5 τελευταίοι αγώνες των Κόκκινων Διαβόλων

  • Έβερτον 0 – 3 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (26/11/2023).
  • Γαλατασαράι 3 – 3 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (29/11/2023).
  • Newcastle 1 – 0 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (01/12/2023).
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2 – 1 Τσέλσι (06/12/2023).
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0 – 3 Μπόρνμουθ (09/12/2023).

Τελευταία νέα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ :