Σέλτικ – Φέγενορντ: Δωρεάν πρόβλεψη (13/12) – Champions League

Ο Ε’ όμιλος του Champions League περιλαμβάνει μια ονειρεμένη αναμέτρηση ανάμεσα στην Celtic και Feyenoord. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 13 Δεκεμβρίου στις 21:00 (τοπική ώρα). Για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε τίποτα από τη δράση Προγνωστικά για τον αγώνα Σέλτικ – Φέγενορντ.

Τρεις προβλέψεις για Σέλτικ – Φέγενορντ

Η Σέλτικ αντιμετωπίζει τη Φέγενορντ για την 6η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο ομάδες έχουν πολλές ομοιότητες στο ιστορικό τους, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα προβάδισμα στο ξεκίνημα της διοργάνωσης, γεγονός που τους καθιστά φαβορί για αυτόν τον αγώνα.

Η Φέγενορντ αυξάνει την πίεση έξι βαθμούς στη βαθμολογίατοποθετώντας τους στην τρίτη θέση του ομίλου Ε. Σε πέντε αγώνες, έχει κερδίσει δύο φορές και έχει χάσει τρεις φορές. Μπορεί η ομάδα να μην προκριθεί στους επόμενους ομίλους του Champions League, αλλά η νίκη επί της Σέλτικ θα σήμαινε μια νέα ευκαιρία για τους παίκτες της ομάδας. Ανεβείτε σε καλύτερη θέση.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται πέντε βαθμούς πίσω από τους φιλοξενούμενους. Έχουν μόνομία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Η τέταρτη θέση με μόλις έναν βαθμό θα αποκλείσει κάθε ελπίδα για συνέχιση στο Champions League τη φετινή σεζόν.

Στα αντίστοιχα πρωταθλήματά τους, η κατάσταση είναι διαφορετική. Η Σέλτικ στην κορυφή της σκωτσέζικης Premiership με 42 βαθμούς από 13 νίκες, τρεις ισοπαλίες και καμία ήττα. Η Φέγενορντ είναι δεύτερη στην Eredivisie με 35 βαθμούς. Έχει 11 νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες σε 15 αγώνες.

Παρά τα ευνοϊκά στοιχεία της Σέλτικ, οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να κερδίσουν το παιχνίδι με βάση τις φετινές τους εμφανίσεις. Εξάλλου, στη μοναδική μεταξύ τους αναμέτρηση, επικράτησαν με σκορ 2-0 εναντίον της γηπεδούχου ομάδας.

Celtic και Feyernoord και οι δύο έχουν τη διάκριση να είναι ομάδες που σκοράρουν γκολ. Σπάνια έχουν τελειώσει έναν αγώνα με καθαρό φύλλο αγώνα.

Η γηπεδούχος ομάδα έχει μέσο όρο τερμάτων 2,62 ανά παιχνίδι. Η τελευταία της εμφάνιση κατέληξε σε νίκη, με 4-1 επί της Χιμπέρνιαν για το πρωτάθλημα Σκωτίας. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, δεν έχουν να επιδείξουν κάτι καλύτερο, με μέσο όρο 2,93 γκολ ανά παιχνίδι.

Η Feyernood κέρδισε τον τελευταίο της αγώνα, με 3-1 εναντίον της FC Volendam. Η αναμέτρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί με περισσότερα από 1,5 γκολ. Και οι δύο ομάδες έχουν κερδίσει τα μεγαλύτερα παιχνίδια τους με έξι γκολ, οπότε είναι απίθανο να υπάρξουν κενά γκολ σε αυτό το ματς.

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν

Για το Σέλτικ – Φέγενορντ, και οι δύο ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά το σκορ κατέληξε υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Φέγενορντ πέτυχε έξι γκολ και δέχθηκε οκτώ. Αυτό επέτρεψε στους αντιπάλους της 0,93 γκολ ανά παιχνίδι. Είναι μια ισχυρή ομάδα τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Θα είναι δύσκολο για τους γηπεδούχους να σκοράρουν οι ίδιοι, αλλά θα εκμεταλλευτούν την απουσία κάποιων από τους καλύτερους παίκτες του Άρνε Σλότ για να μην πάνε σπίτι τους με άδεια χέρια.

Η Σέλτικ δέχτηκε λιγότερα γκολ από τους φιλοξενούμενους, στο 0,63. Ωστόσο, η Σέλτικ δέχθηκε λιγότερα γκολ από τους φιλοξενούμενους, με 0,63, δέχθηκε 14 γκολ, συνοδευόμενη από μόλις τρία γκολ τη φετινή σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι θα εκμεταλλευτούν την αδυναμία των γηπεδούχων στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα πετύχουν περισσότερα τέρματα για να τους βοηθήσουν να κερδίσουν και να συνεχίσουν να προηγούνται στο ρεκόρ των μεταξύ τους αγώνων.

Η Φέγενορντ κερδίζει

2.27

Περισσότερα από 1.5 γκολ

2.10

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν

1.54

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.