Σερβέτ – Ρόμα: δωρεάν πρόβλεψη (30/11) – Europa League

Τρεις προβλέψεις για το Σερβέτ – Ρόμα

Διπλή ευκαιρία για τη Ρόμα

Η Ρόμα είναι πρώτη στον όμιλο με εννέα βαθμούς, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον επόμενο γύρο μετά την ήττα της στο τελευταίο παιχνίδι. Η ιταλική ομάδα έχει τώρα την ευκαιρία να να εξασφαλίσει την πρόκριση αν κερδίσει τη Σερβέτ η οποία είναι τρίτη στον όμιλο.

Η Servette, εν τω μεταξύ, έχει καθιερωθεί ως η ισχυρότερη ομάδα στο ελβετικό πρωτάθλημα με ένα εντυπωσιακό σερί επτά διαδοχικών νικών. Αυτά τα στατιστικά στοιχεία την τοποθετούν στην τρίτη θέση του πίνακα, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την από την πρωτοπόρο Ζυρίχη.

Η Les Grenats έχει βελτιώσει τη φόρμα της στο Europa League στους τελευταίους αγώνες. Έχουν πάρει τέσσερις βαθμούς από τους έξι δυνατούς.. Ωστόσο, η ομάδα πρέπει να κερδίσει τους δύο τελευταίους αγώνες της για να προκριθεί, ή τουλάχιστον να πάρει ένα βαθμό και να ελπίζει ότι η Σέριφ δεν θα κερδίσει ή θα φέρει ισοπαλία, για να εξασφαλίσει την τρίτη θέση.

Περισσότερα από 1,5 γκολ

La Roma έχουν ανώτερο αγωνιστικό επίπεδο από την ελβετική ομάδα, όπως έδειξαν στον πρώτο τους αγώνα, όταν την κέρδισαν με 4-0.

Η Λα Λόμπα πετυχαίνει κατά μέσο όρο 2,0 γκολ ανά παιχνίδι, έναντι 0,8 των Γκρενάτς. Η Servette έχει επίσης πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια της στο Europa League.

Και οι δύο σκοράρουν: ναι

Αυτό το ματς υπόσχεται πολλά γκολ, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν πολύ επιθετικό στυλ παιχνιδιού με λίγη άμυνα.

Η Ρόμα δεν είχε μεγάλη τύχη ως φιλοξενούμενη, αφού από τους οκτώ αγώνες που έχουν δώσει μακριά από την έδρα τους, έχουν κερδίσει μόνο έναν. και δεν έχουν πετύχει ούτε ένα γκολ στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους.

Οι “ερυθροκίτρινοι” είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά η Σερβέτ δεν θα τα παρατήσει και θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη με την ταχύτητα και την καθετότητα της. Περιμένουμε λοιπόν ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές.

Προγνωστικά Σερβέτ Ρόμα

Καλύτερες αποδόσεις Servette vs Roma

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.

Servette vs Roma Ιστορία

Στη μία και μοναδική τους συνάντηση, η Ρόμα διέλυσε τη Σερβέτ εντός έδρας (4-0). Αυτό συνέβη στις 5 Οκτωβρίου 2023.

Τελευταία νέα της ομάδας

Ενημέρωση για τα νέα της UEL: