Τουλούζη – Union SG: δωρεάν πρόβλεψη (30/11) – Europa League

3 προγνωστικά Τουλούζη – Union St. Gilloise

Η Τουλούζ κερδίζει το ένα ημίχρονο

Καθοριστική μονομαχία για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League. Αυτή η Τουλούζ – Union St. Gilloise υπόσχεται να είναι ένας έντονος αγώνας, αν και η νίκη είναι αμφίβολη. Υπάρχουν ενδείξεις ότι η γαλλική ομάδα θα πάρει τουλάχιστον ένα από τα ημίχρονα.

Η Τουλούζ διανύει μια δύσκολη σεζόν στην οποία βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο, οι εντός έδρας εμφανίσεις της είναι πιο δυνατές, γεγονός που δείχνει ότι έχει την ικανότητα να κερδίζει στην έδρα της.

Από την άλλη πλευρά, η USG βρίσκεται στην κορυφή της πρώτης κατηγορίας της βελγικής λίγκας, αλλά δυσκολεύεται μακριά από την έδρα της, ιδίως στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου δεν κατάφερε να σκοράρει σε δύο αγώνες ως φιλοξενούμενος.

Το προηγούμενη συνάντηση μεταξύ αυτών των δύο ομάδων έληξε σε ένα match 1-1 ισοπαλία. Η μοβ ομάδα πήγε στην ανάπαυλα με το προβάδισμα στο σκορ, στη συνέχεια ο αντίπαλος ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό το μοτίβο επαναλήφθηκε αρκετές φορές με άλλες ομάδες, ενισχύοντας την ιδέα ότι η Τουλούζ μπορούσε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα ανά πάσα στιγμή.

Περισσότερα από 2,5 γκολ

Αυτό το επίτευγμα θα οφείλεται κυρίως σεUnion St.. Στο βελγικό πρωτάθλημα, έχει μέσο όρο βαθμολογίας 2,33 γκολ ανά παιχνίδι, ενώ η Τουλούζ έχει έναν πιο μέτριο μέσο όρο ενός γκολ ανά παιχνίδι.

Παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες έχουν υπολειτουργήσει επιθετικά στο Europa League, με αρνητικά ισοζύγια λόγω της γκολ που δέχτηκαν, Η επιθετική ισχύς της USG θα μπορούσε να αποδειχθεί καθοριστική για να νικήσει αυτές τις πιθανότητες.

Η τάση αυτή επιβεβαιώνεται από την πρόσφατη ιστορία, όπως στην περίπτωση της τρεις από τις πέντε τελευταίες από την TFC και οι τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις των Ενωσιτών έχουν λήξει με τρία ή περισσότερα γκολ.

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν

Αυτή η μονομαχία δείχνει έτοιμη για γκολ και από τις δύο πλευρές, κάτι που επιβεβαιώνεται από την πρόσφατη τάση των δύο ομάδων. A τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Τουλούζ και σε τρεις από τους αγώνες της Union St. Gilloise, ο όρος εκπληρώθηκε.

Παρόλο που και οι δύο σύλλογοι αμυντικές αδυναμίες, αυτό το στατιστικό μοντέλο δείχνει ότι Βιολέτες και οι Ενωτικοί έχουν την ικανότητα να διαπερνούν τα αντίπαλα δίχτυα.

Η TFC συνηθίζει να σκοράρει όταν παίζουν στην έδρα τους, γεγονός που αυξάνει την πιθανότητα να συνεισφέρει στο σκορ σε αυτό το ματς.

Προβλέψεις TFC USGΠροβλέψεις TFC USG

Καλύτερες αποδόσεις Τουλούζ – Union St. Gilloise

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Τελευταία παιχνίδια Τουλούζη vs Union St. Gilloise

Η μοναδική προηγούμενη συνάντηση έληξε ισόπαλη 1-1 στο Βέλγιο.

Τελευταία νέα της ομάδας

Νέα για το πρωτάθλημα Europa: