Ουνιόν Βερολίνου – Ρεάλ Μαδρίτης: Η σύνθεση της ομάδας (12/12) – Τσάμπιονς Λιγκ

Le Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στη Γερμανία για να αντιμετωπίσειUnion Berlin. Αυτός ο αγώνας είναι μέρος της φάσης των ομίλων του Champions League. Για περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη σύνθεσή μας. Ένωση Βερολίνου – Ρεάλ Μαδρίτης.

Ουνιόν Βερολίνου – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικό αγώνα

Το 69η διοργάνωση του Champions League έχει ήδη ξεκινήσει και ένας ακόμη αγώνας της φάσης των ομίλων είναι έτοιμος να διεξαχθεί. Η Ουνιόν Βερολίνου και η Ρεάλ Μαδρίτης θα διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς που θα τους οδηγήσουν στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Από τη μία πλευρά, οι γηπεδούχοι καταλαμβάνουν την τέταρτη θέση στον πίνακα του ομίλου C με 2 βαθμούς. Οι ερυθρόλευκοι δεν κέρδισαν κανένα από τα παιχνίδια, έφεραν δύο ισοπαλίες και έχασαν ένα. και έχασε τρεις. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι πέτυχαν τέσσερα γκολ και δέχθηκαν επτά σε πέντε αγώνες τους στο Champions League.

Η ομάδα του Nenad Bjelica δεν κατάφερε έτσι να προκριθεί στους 16 της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η Ρεάλ Μαδρίτης, εν τω μεταξύ, κατέχει την πρώτη θέση στον όμιλο Γ με 15 βαθμούς.

Οι Μαδριλένοι έχουν ρεκόρ πέντε νικών σε πέντε αγώνες του Champions League. Όσον αφορά τα γκολ, έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Ουνιόν Βερολίνου, καθώς έχουν σκοράρει 13 γκολ και μόλις 5 δεχτεί.

Σε αντίθεση με την ομάδα του Σιδήρου, οι Μερένγκες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά του αγώνα, η νίκη θα πήγαινε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύνθεση Union Berlin vs Ρεάλ Μαδρίτης

Η ομάδα του Νέναντ Μπιέλιτσα θα παραταχθεί με σχηματισμό 4-2-3-1.

Ξεκινάει: Frederik Rønnow, Josip Juranović, Robin Knoche, Diogo Leite, Jérôme Roussillon, Janik Haberer, Rani Khedira, Benedict Hollerbach, Kevin Volland, Robin Gosens και Kevin Behrens.

Η Σιδηρά Ένωση δεν θα έχει στη διάθεσή της λόγω τραυματισμού τους Ντανίλχο Ντοέκι και Σεράλντο Μπέκερ. Ωστόσο, κανένας από τους δύο παίκτες δεν θα χάσει τον αγώνα λόγω συσσώρευσης καρτών.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με σχηματισμό 4-2-3-1.

Ξεκινάει με τους εξής παίκτες: Andriy Lunin, Ferland Mendy, David Alaba, Antonio Rüdiger, Lucas Vázquez, Toni Kroos, Federico Valverde, Jude Bellingham, Luka Modrić, Brahim Díaz και Rodrygo Goes.

Οι Los Merengues δεν έχουν στη διάθεσή τους τους Dani Carvajal (τραυματισμός στον σόλο), Aurélien Tchouaméni (κάταγμα μεταταρσίου), Vinícius Júnior (ρήξη μηριαίου οστού), Eduardo Camavinga (ρήξη εξωτερικού συνδέσμου γόνατος) και Arda Guller (μυϊκός τραυματισμός), οι οποίοι βρίσκονται σε αναρρωτική άδεια. Ο Τιμπό Κουρτουά και ο Έντερ Μιλιτάο παραμένουν επίσης εκτός με ρήξη χιαστών.

Παρά τους τραυματισμούς, κανένας από τους παίκτες δεν θα χάσει τον αγώνα λόγω τιμωρίας.

Όλα τα τελευταία νέα της Ρεάλ Μαδρίτης